Piacere!

Wij zijn Gigi & Lea Nardacchione
Gigi is geboren op 31-01-1991 in Lucera, Puglia, Italie.
Lea is geboren op 16-09-1990 in Tiel, een kleine stad in de Betuwe.

Rossetti_Velp_2017

Liefde op het eerste gezicht

Wij hebben elkaar leren kennen in de zomer van 2009 waar wij op dezelfde camping werkten in Ravenna, Italië. Het was liefde op het eerste gezicht! Na die zomer volgde Lea’s examenjaar, maar er ging geen schoolvakantie voorbij zonder dat we elkaar opzochten. In 2010 is Gigi in Nederland komen wonen. In 2015 zijn wij getrouwd in Vieste, en mooi plaatsje aan de kust van Gargano (Puglia, Italie)

De start van Ristorante Rossetti

In 2012 begonnen wij op 21-jarige leeftijd Ristorante Rossetti in Velp. Een knus zaakje met 10 tafels en een klein keukentje. In 2013 hebben we uitgebreid om meer zitplaatsen te creeeren. Inmiddels is er ook een nieuw terras aangelegd, is de keuken vergroot, heeft Pizzeria Ristorante Rossetti een complete moderne make-over gehad, en heeft het restaurant een compleet horeca-team.

Even in Italië zijn

Ristorante Rossetti was een droom die voor ons is uitgekomen. Wat ons gelukkig maakt, is mensen zien genieten van ons eten en van de gezellige sfeer. Een gast het gevoel geven even in Italie te zijn, dat is waar wij naar streven.

Ons team

Het team bestaat uit een groot aantal gedreven medewerkers die u met plezier bedienen. Wij verwelkomen u bij Ristorante Rossetti met open armen, en staan klaar om u een onvergetelijke en gezellige Italiaanse avond te bezorgen. Er is keuze uit tientallen betaalbare heerlijke pizza’s, gerechten en drankjes, en als u een aanpassing of iets speciaals wilt, dan kan dat! Vragen staat vrij!

Welkom

U bent van harte welkom bij Ristorante Rossetti aan de Emmastraat 10-12 te Velp. Parkeren in de buurt is geen enkel probleem en ook met het openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk bereikbaar.

Tot snel! Groeten Gigi & Lea Nardacchione